Betticket EGT Digital Bells Oyunu

Eğlenceli ve farklı yapısı ile dikkatleri üzerine çeken Betticket EGT Digital Bells Oyunu, ilk olarak ortaya çıktığı zamanlardan itibaren en popüler oyunlar arasında kendine yer bulmayı başarmış durumda.

Klasik tarzdaki slot makineleri ile modern görüntüyü birleştiren bu slot oyununda insanlar nostalji ile günümüz dünyasını birleştirmeyi başarıyor. Geçmiş dönemlerde insanlara sunulan slot oyunlarını yansıtan temada insanlar aynı zamanda Retro bir dünya içerisinde kendilerini bulabilirler.

Betticket EGT Digital Bells Oyunu Teması

Oyunun detaylı olarak incelenmesi sırasında da görülebileceği üzere oyunda ön plana çıkan şey meyve temasıdır. Renkli ve parlak grafiklerin ön planda olduğu bu slot oyunu ile beraber insanlar klasik bir slot oyunu içerisinde zamanlarını geçirme imkanına erişmiş olurlar.

Slot oyunu içerisinde klasik olarak tabir edilen meyve sembollerinin yanı sıra 7 ve çanlar da yer alıyor. Oyundaki temel amaç da soldan sağa doğru sıralanan sembollerin çevrim sonrasında belirli bir sayıda görülmesidir.

Betticket EGT Digital Bells Oyununda Bonus Semboller Var Mı?

Birçok kişi Betticket EGT Digital Bells Oyunu hakkında araştırma yaparken önceliklerini bonus sembollerin olup olmadığından yana yapıyorlar. Bu semboller ile alakalı ne kadar bilgi sahibi olurlarsa, çevrimler esnasında kazançlarını arttırmaları da o denli mümkün olur.

  • Wild semboller: Slot oyunu içerisinde bulunan wild semboller, ekranda yer alan diğer sembollerin yerine geçer. Böylece çevrim sonrasında ortaya çıkan semboller ile çok daha kazançlı kombinasyonlar elde edilir. Çan genel olarak wild sembolü olarak tanımlanır.
  • Scatter sembolleri: Bonus turlarının ve ücretsiz çevrimlerin elde edilebilmesi adına belirli sayıda scatter sembolüne sahip olmak gerekir. Slot oyunundaki yıldız sembolü aynı zamanda scatter sembolü olarak kullanılır.

Keyifli şekilde zamanını geçirmek isteyenler, EGT Digital Bells oyununu oynayarak aradıkları sonuçları elde edebilirler.

Betticket Paybol Çevrimsiz Bonusu hakkında tüm detaylara buradan kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*